друкувати


В Івано-Франківську стартував опалювальний сезон … проте не для всіх

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-11 03:00:45

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус підписав вчора розпорядження про початок опалювального сезону. Про це повідомила сьогодні начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

Щоправда, за її словами, йдеться наразі не про помешкання івано-франківців, а про заклади освіти та охорони здоров’я, причому не всі, а тільки ті, що не підключені до великих котелень та на які управлінням освіти та науки, а також охорони здоров’я буде подано відповідні заявки.

Таку заявку уже подали івано-франківські медики і, за словами, головного лікаря міста Тараса Масляка, вже практично в 50% закладів охорони здоров’я обласного центру включено теплопостачання. Таку ж заявку вже підготувало і керівництво міського управління освіти і науки, а відтак є надія, що вже незабаром тепло дійде також до шкіл та садків.

«Звісно, - відзначив з даного приводу перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель, - по великих котельнях так просто ми тепло не включимо, але ми повинні попрацювати, щоб включити садочки і школи».

Автор: Сергій БІЛИЙ