друкувати


Відкриття котельні на альтернативному твердому паливі у Великокам'янській ЗОШ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-10 11:00:34

Опалення у Великокам'янській ЗОШ І-ІІІ ступенів протягом останніх років здійснювалося старою газовою котельнею, що несло великі затрати. В новій котельні встановлено два сучасних котли на твердому паливі загальною потужністю 500 мВт, що розраховано на опалення приміщення площею 5000 кв.м.

Найближчим часом буде введено в експлуатацію котельні у школах селищ Печеніжин та Гвіздець, сіл Замулинці, Ворона, Турка, Коршів, Загайпіль, Товмачик.

У відкритті котельні взяли участь голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, голова благодійного фонду «Здорова нація» Олександр Івченко, заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Ярослав Мочернюк, заступник директора ТЗОВ "Енергозбереження" Володимир Вишневський, сільський голова Ігор Луцак, директор Великокам`янської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ярослава Огородничук, учні та вчителі школи.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич привітав присутніх з відкриттям і вручив грамоти за злагоджену та якісну роботу працівникам ТЗОВ "Енергозбереження". Особливу подяку склав голові благодійного фонду «Здорова нація» Олександру Івченку за безкоштовне встановлення модульних котелень на території Коломийського району.

Після урочистого перерізання стрічки настоятель УАПЦ о.Дмитро освятив новозбудовану котельню.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА