друкувати


М.Вишиванюк привітав учасників та гостей ІІІ Всеукраїнського фестивалю «Коломийські представлення»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-10 03:00:34

Вельмишановні учасники та гості ІІІ Всеукраїнського фестивалю «Коломийські представлення!».

Маю за честь вітати Вас на цьому неповторному святі Мельпомени в найдавнішому театрі Галичини – Коломийському академічному обласному драматичному театрі імені Івана Озаркевича!

З часу заснування Коломия завжди дихала театром. Сьогодні без театру була б неповною духовна матриця писанкового міста над Прутом, і не таким виразним його європейське обличчя.

Як голова оргкомітету, хотів би, щоб фестиваль міцнів, розвивався і набував все більшої популярності та творчої оригінальності; упевнено закріпив статус Всеукраїнського і невдовзі переріс в Міжнародний театральний фестиваль.

Як господар, мав би надзвичайну приємність приймати учасників і гостей в розкішному, сучасному, облаштованому за всіма вимогами театрального життя приміщенні. Тому попереду в нас напружена праця по втіленню в життя проекту реконструкції історичної будівлі Коломийського театру. І тут сподіваюсь на реальну підтримку і практичну допомогу всіх шанувальників театру – меценатів і спонсорів, усіх небайдужих коломиян.

Щиро бажаю «Коломийським представленням» нових яскравих відкриттів, надзвичайного творчого піднесення, захоплюючих вражень і подвижницької мистецької аури, яка б зарядила кожного учасника позитивом жертовної праці і творення добра і краси на зміцнення і розвій великої європейської держави – України!

Михайло ВИШИВАНЮК, голова Івано-Франківської ОДА, голова оргкомітету фестивалю