друкувати


5 жовтня М.Вишиванюк мав заплановану робочу зустріч з Президентом України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-06 04:00:15

5 жовтня, у другій половині дня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк мав заплановану робочу зустріч з Президентом України Віктором Януковичем, яка, за словами керівника області, відбулася "у діловій і надзвичайно доброзичливій обстановці".

Зокрема, Глава держави цікавився, як Івано-Франківщина виконала план соціально-економічного розвитку за 9 місяців, яким буде його виконання до кінця року, про стан підготовки області до зими тощо.

Михайло Вишиванюк доповів Президентові України про те, що за 9 місяців поточного року від платників податків області до державного бюджету надійшло 2 млрд 119,7 млн грн; до зведеного бюджету - 3 млрд 188, 5 млн грн, що в півтора рази більше минулорічного.

Бюджетні призначення Міністерства фінансів України за 9 місяців Івано-Франківська область виконала на 101%; додатково до планової величини зібрано 20 млн грн податків і зборів.

Водночас Михайло Вишиванюк поінформував Главу держави про те, що за 8 місяців Івано-Франківська область отримала прямих іноземних інвестицій на суму 136 млн дол. США.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА