друкувати


Комунальний метал знову приваблює івано-франківських крадіїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-06 10:00:22

Комунальний метал знову приваблює івано-франківських крадіїв. Про це розповіла днями начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

З її слів, за одну ніч з 29 на 30 вересня в обласному центрі було викрадено одразу 13 решіток дощоприймальної каналізації. Так, 7 решіток зникло на вулиці Богдана Хмельницького, 4 – на вулиці Хриплинській та 2 – по вулиці Надвірнянській.

В свою чергу міліція, відкидає думку про злодійський флеш-моб і вважає, що решітки зникли не в одну ніч, а протягом тривалого часу, а керівництво КП «Івано-Франківськводоекотехпром» раніше їх зникнення просто не помічало.

«З призначенням нового керівника водоканалу, - зазначає заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ Андрій Прусак, – було проведено перевірку наявності майна підприємства, яка і виявила відсутність решіток. Наприклад, на вулиці Дорошенка, як виявилось, решітку взагалі не крали – вона просто провалилась в пошкоджений колодязь».

Міліціонер вкотре вже закликав керівництво водоканалу невідкладно реагувати на усі випадки зникнення комунального майна негайним повідомленням органів МВС. Мовляв, шукати злодії по гарячих слідах набагато легше, ніж тоді, коли після крадіжки пройшло вже багато часу.

Автор: Сергій БІЛИЙ