друкувати


Івано-франківська «Говерла» вдруге перемогла литовський «Ювентус»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-05 02:40:41

Стартові поєдинки нового сезону української Суперліги івано-франківська «Говерла» проводила на виїзді. У суботу було зіграно шість матчів, з яких у п'яти випадках перемоги святкували господарі. Зокрема, у Маріуполі місцевий «Азовмаш» у напруженій боротьбі таки виявився сильнішим за «ведмедів» — 82:76.

Найрезультативнішим гравцем «Говерли», що лідирувала протягом більшої частини матчу, однак випустила перемогу наприкінці гри, став Ерік Колмен, який здобув 18 очок і зібрав 6 підбирань. Кевін Тіггс приніс івано-франківцям 14 очок, додавши до них 7 підбирань і 4 перехоплення.

У понеділок підопічні Євгена Мурзіна гостювали у Донецьку. У центральному матчі 2 туру івано-франківці на початку матчу поступаючись супернику 14-ма пунктами, однак змогли не лише наздогнати суперника, але й досить неочікувано фінішувати з 11-ти очковою перевагою.

Беззаперечним лідером «Говерли» у Донецьку став Кевін Тіггс, який здобув 21 очко до великої перерви. До успіху прикарпатців долучилися також Ерік Колмен (21 пункт +11 підбирань) і Маркус Вокер (19 очок). Варто відзначити швидкі відриви гостей та бездарні дії «тигрів» у захисті. У підсумку, перша перемога «Говерли» — 88:77.

9 жовтня івано-франківці прийматимуть южненський «Хімік», який здобув дві поспіль перемоги, перегравши на рідному паркеті «Одесу» (в овертаймі) і «Дніпро-АЗОТ». Початок матчу Говерла — Хімік цієї неділі о 14:00.

Джерело: Радіо «Західний полюс»