друкувати


У мікрорайоні Пасічна Івано-Франківська відкрили нове відділення швидкої допомоги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-05 09:00:25

Мешканці мікрорайону Пасічна сьогодні святкують: у гуртожитку Медичного університету відкрили підстанцію «швидкої допомоги».

«Це четверте відділення станції швидкої медичної допомоги, але ми кожного року будемо відкривати такі відділення для жителів нашого міста», - зазначив головний лікар міста Тарас Масляк.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус привітав мешканців мікрорайону, але повідомив, що у станції швидкої допомоги є ще проблема з відділенням №1. Розміщена підстанція у центрі міста і машинам важко швидко добиратись до хворих через затори на вулиці Січових Стрільців. Тож наразі начальник міської станції швидкої медичної допомоги Юрій Ковалюк підшукує місце для оптимального розташування відділення №1.

Кілька невеликих приміщень гуртожитку відремонтували і обладнали меблями й радіостанцією. Тепер тут очікуватимуть екстрених викликів кілька бригад швидкої допомоги, а на вулиці на чергуванні знаходяться три машини швидкої допомоги. На обладнання підстанції витратили 50 тис. грн.

Автор: Вікторія БІЛА