друкувати


На Коломийщині урочисто провели юнаків до лав Збройних Сил України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-04 04:24:53

4 жовтня 2011 року о 10.00 годині у малому залі міського будинку культури "Народний дім" відбулися традиційні урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України.

Висока честь приступити до виконання конституційного обов’язку випала сьогодні 124 юнакам Коломийщини.

Указ Президента України Віктора Януковича від 4 листопада 2010 року №1009/2010 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2011 році» зачитав військовий комісар Коломийського об`єднаного військового комісаріату підполковник Олег Пархоменко і привітав майбутніх солдат з пам’ятним днем у їхньому житті.

З напутнім словом до призовників звернулася заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Леся Білищак, яка зазначила, що бути захисником своєї землі, народу, миру, честі, жінки, сім’ї, добра, любові – завжди почесно, гідно та благородно. Привітали призовників й голова Спілки ветеранів Афганістану Йосип Тодорів, родичі новобранців. Старшина військової служби за контрактом Сергій Сафатов розповів хлопцям про справжню армійську службу, закликав добросовісно виконати свій священний обов’язок.

На добру службу призовників поблагословив о.Маркіян та прочитав напутню молитву. По завершенню урочистої частини учасники заходу переглянули концерт.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА