друкувати


В Івано-Франківську — нові кадрові призначення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-04 02:40:33

Сьогодні на оперативній нараді Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус представив нового генерального директора КП «Водоекотехпром». Ним став Володимир Марич, який дотепер працював на посаді заступника директора, і є людиною свого попередника — Ігоря Прокопіва. Крім нього, ще двоє людей отримали призначення.

Новоствореним підприємством КП «Міська ритуальна служба» тепер керуватиме депутат міської ради від фракції «Свобода» Роман Микула, а начальником міського управління земельних відносин став Ігор Гаркот. Нагадуємо, що Гаркот останні п’ять років був головним архітектором міста. Проте, завдяки зусиллям «Свободи» він позбувся посади. Щоправда, як бачимо, не пропав.

«Я йшов на вибори у 2006 році з лозунгом за зміни, — сказав Віктор Анушкевичус. — Але коли прийшов на посаду, то багато хто боявся, що будуть великі кадрові перестановки. Мене тоді просили, щоб менше змін було в кадровій політиці. Я взяв паузу і значних змін не було. Принаймні, крім того, що поміняв майже усіх начальників ЖЕО».

Але, підсумував мер, зміни потрібні і в кадровій політиці. Мовляв, треба брати на роботу людей, які хочуть працювати, і давати їм карт-бланш. «Використовуйте цей шанс, щоб показати роботу», — наголосив мер.

Джерело: Газета «Репортер»