друкувати


11 жовтня івано-франківський «Ураган» дізнається своїх суперників в елітному раунді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-04 12:15:32

Недільними матчами в Словенії та Латвії завершився основний раунд Кубка УЄФА з футзалу. Після них стали заповненими три останні вакансії в наступній стадії турніру — елітному раунді. Їх здобули московське «Дінамо», голландський «Ейндховен» та угорський «Дьор».

Володарі інших путівок стали відомі раніше. Серед них і чемпіон України — івано-франківський «Ураган», який достроково вийшов до еліти, здобувши дві перемоги у шостій групі. У завершальному матчі міні-турніру, який приймав сербський Крагуєвац, прикарпатці поступились господарям — місцевому «Економацу» з рахунком 3:5. З сербами в елітному раунді «Ураган» вже не зустрінеться. Так само, як інші команди, які грали між собою в основному раунді.

Перед жеребкуванням, яке відбудеться 11 жовтня в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні, будуть обрані чотири команди, які стануть господарями міні-турнірів. Вони будуть розведені по різних квартетах, як і чотири сіяні команди з найвищим рейтингом. Загалом, учасники елітного раунду будуть розбиті на чотири групи по чотири команди. Ігри в групах пройдуть з 12 по 20 листопада. Переможці квартетів потраплять до «Фіналу чотирьох», який відбудеться наприкінці квітня 2012 року.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК