друкувати


На Івано-Франківщині проведено 946 ярмарки та реалізовано сільгосппродукції на суму 53,3 млн грн

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-04 12:00:59

Станом на 1 жовтня з початку року в Івано-Франківську та районних центрах, містах обласного значення проведено 946 ярмаркових заходів та реалізовано населенню сільськогосподарської продукції на суму 53,3 млн грн.

Ярмарки проводяться на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29.03.2011 року №178 "Про продовження проведення ярмарків", їх координацію здійснює заступник голови обласної державної адміністрації Василь Брус, організаційні заходи проводяться головними управліннями агропромислового розвитку обласної та районних держадміністрацій.

На ярмарках у широкому асортименті представлені картопля, овочі та фрукти, м'ясо, ковбасні вироби, борошно, риба, хлібобулочні та кондитерські вироби, яйця, молоко та молокопродукти, мед та інша продукція.

Завдяки тому, що продукти харчування представлені безпосередньо сільськогосподарськими підприємствами, кооперативами, фермерами, особистими селянськими господарствами, ціни на них 15-25% нижче ринкових.

Ярмаркові заходи буде продовжено до кінця поточного року щосуботи на чотирьох продовольчих ринках м.Івано-Франківська (по вул.Тролейбусній, Г.Хоткевича, В.Стуса і Короля Данила) та районних центрах.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики