друкувати


Молодіжна екологічна акція «Врятуємо красу природи разом!»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-03 04:15:33

1 жовтня 2011 року в селі Турка Коломийського району Молодіжною адміністрацією при Коломийській районній державній адміністрації проведено молодіжну екологічну акцію «Врятуємо красу природи разом!», присвячену Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветерана.

В заході взяли участь активісти Молодіжної адміністрації та молодь, якій небайдужа краса природи свого села. Загалом було здійснено прибирання біля пам’ятника загиблим воїнам Великої Вітчизняної Війни та на центральній площі села Турка.

Мета акції - звернути увагу населення на те, що забрудненість навколишнього середовища збільшується, і першою причиною цього є людина.

В зв’язку з цим, Молодіжна адміністрація закликає кожного з нас звернути увагу на свою вихованість та поведінку відносно природи та навколишнього середовища. Зробити все для того, щоб наш край, держава, планета стали чистими.

Щоб досягнути такого результату, ми повинні перш за все почати з себе: прибрати своє подвір’я, вулицю, село, місто і зробити все для того, щоб не дозволити іншим забруднювати і засмічувати нашу рідну мальовничу українську землю.

Голова Молодіжної адміністрації при районній державній адміністрації Ярина Томащук

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА