друкувати


Завершилась акція по збору коштів на операцію Роману Луцко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-30 04:48:13

Завершилась акція по збору коштів на операцію Луцко Романа.

25 липня було подано прохання від матері Романа, в якого було виявлено захворювання очей (кератоконус ІІ стадії — відшарування роговиці від ока). Членами організації було прийнято рішення терміново організувати акцію по збору коштів. За два дні акції проведеної в м.Івано-Франківську та два дні в м.Коломиї була зібрана необхідна сума в розмірі 7100 гривень і вже 2 серпня мати з сином поїхали в клініку міста Києва на операцію.

Дякуємо всім небайдужим людям, які відгукнулися на чужу біду, хоча, як кажуть, чужої біди небуває, і допомогли зібрати необхідну суму. Зокрема в м.Івано-Франківську — приватному нотаріусу Угрин Лілії, також Бордун Зої, Мельничук Руслані, Нагаєву С.К.; в м.Коломиї — Романюку Юрію, Потяку Івану, Овчаренку Юрію, організації "Молодий Рух", благодійній організації "Карітас" Коломийська-Чернівецької єпархії та іншим особам, які побажали залишатися невідомими.

Велика подяка волонтерам: Гудову Максиму, Луцко Руслану, Довганюку Андрію, Шкунді Ганні, Бурянні Мар'яні, Ваврику Назару, Яловій Вірі, Костюку Андрію, Мілян Ользі, Хміяю Богдану.

Окрема подяка Івано-Франківській благодійній організації "Діти Милосердя", під керівництвом Довганюка Василя Івановича, за організацію акції по збору коштів.

При бажанні допомогти іншим дітям в лікуванні звертайтесь в Івано-Франкіську обласну БО "Діти Милосердя" за адресою м.Івано-Франківськ, вул.Молодіжна, 41; тел. (0342) 741115, моб. 0677393187; в м.Коломиї — тел. (03433) 37202.

З повагою, мати Луцко Світлана Миколаївна та син Роман