друкувати


Молоді івано-франківські сім’ї матимуть своє свято

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-27 03:40:40

«Свято Щасливої Сім’ї». Таку назву носить новий спільний проект Молодіжного громадського центру «Еталон» та Клубу щасливих батьків «Мілагро», який пройде в Івано-Франківську 2 жовтня. Про це розповіли сьогодні, під час прес-конференції в обласному центрі, організатори проекту Маряна Озорович та Катерина Паращій.

Зі слів директора центру «Еталон» Мар’яни Озорович, йдеться про соціальний проект, в рамках якого діятимуть пізнавальні і розважальні майданчики та виставкові експозиції, а різнопрофільні фахівці, як-от: фахівці з дитячої, сімейної психології, грудного вигодовування дитини, підготовки до пологів тощо - надаватимуть консультації з найбільш актуальних питань природного батьківства, перинатальної та сімейної психології.

«Метою такого проекту, - розповідає керівник Клубу «Мілагро» Катерина Паращій, - є допомогти майбутнім і молодим батькам знайти відповідні відповіді на найактуальніші питання, що стосуються планування сім’ї, вагітності, народження і виховання дитини; популяризувати в суспільстві традиції природнього батьківства і сучасні підходи о народження та виховання дитини на основі передових методик та знань у галузі перинатальної психології».

Як стверджують організатори, свято відбуватиметься у чотирьох тематичних зонах, серед яких: майданчик для інтерактивних занять, тренінгів та консультацій; зона творчих майстер-класів; розважально-ігровий майданчик та виставка тематичних товарів для батьків і дітей.

«В цей день, - коментує пані Озорович причину, що спонукала її до проведення разом з колегами «Свята Щасливої Сім’ї», - в усіх великих і малих містах відбуваються свята батьківства. Ми подумали, що івано-франківці також мають право на таке свято».

Захід проходитиме з 11.00 до 18.00 години 2 жовтня у виставковій залі обласної організації Національної спілки художників України.

Автор: Сергій БІЛИЙ