друкувати


Івано-Франківські правоохоронці виявили 50 кілограмів марихуани

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-27 04:15:58

28 кілограмів сухої подрібненої речовини марихуани, яку вже підготували до реалізації вилучили правоохоронці у Долинському районі. Кажуть це найбільша в цьому році партія наркотичних засобів.

Варто зауважити, що загальна кількість вилученого становить майже 50 кілограмів, якщо врахувати 30 високорослих кущів конопель, які продовжували рости на замаскованій грядці.

За приблизними підрахунками, з незаконного обігу одночасно вилучено наркотичних засобів на суму понад 100 тисяч доларів за цінами нелегального ринку наркотиків.

Оперативники проявили неабияке професійне терпіння. Адже у поле зору правоохоронців двоє мешканців Долинського району потрапили ще навесні.

За протизаконні дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна. 25-річному затриманому суд обрав міру запобіжного заходу – взяття під варту. Аналогічне подання слідчого щодо 28-річного співучасника злочинів наразі розглядається в суді.

Працівники міліції продовжують оперативно-розшукові заходи та слідчі дії, спрямовані на встановлення причетності до цієї наркооборудки й інших осіб.

Джерело: Радіо «Західний полюс»