друкувати


Відбувся семінар працівників закладів культури Коломийського району

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-21 12:00:57

20 вересня 2011 року в 11.00 у Будинку культури с. Товмачик відбувся семінар працівників закладів культури Коломийського району.

Основна ідея семінару - підвищення якості роботи закладів культури сільських, селищних рад Коломийського району.

Детальний аналіз роботи закладів культури Товмачицької сільської ради зробив сільський голова Віктор Григорчук. Після його виступу аматори художньої самодіяльності Будинку культури с.Товмачик виступили з літературно-музичною композицією «Я всім серцем з тобою, моє рідне село», присвяченій 20-ій річниці Незалежності України.

На семінарі були розглянуті питання щодо поповнення фондів, методичні рекомендації («Шкідливі звички - шлях в безодню»), проаналізовано роботу фільмотеки району за 8 місяців 2011 року.

В.о. зав центром КОР і НТ Любов Дутчак підвела підсумки першого етапу обласного конкурсу сільських та селищних закладів культури клубного типу.

Начальник відділу культури і туризму РДА Людмила Федор доповіла про підготовку до проведення обласного свята народної хореографії присвяченого 90-річчю з дня народження народного артиста України В.Петрика «Прикарпатські візерунки» в с.Ворона та про ІV обласний фестиваль покутського мистецтва «Покутські джерела» в м.Коломия.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА