друкувати


На Коломийщині відбулась районна спартакіада

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-19 02:15:10

17 вересня 2011 року в селищі Гвіздець відбулась районна спартакіада в рамках відзначення Дня фізкультурника.

Спартакіада розпочалась урочистою ходою учасників - учнів Коломийської ДЮСШ відділу освіту, ДЮСШ «Колос», Гвіздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, команд сільських та селищних рад району. Очолив колону заслужений тренер України Петро Лабич.

Право підняти Державний прапор України мали майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Європи, срібна призерка Чемпіонату світу з боксу Ірина Винник та майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка світу з вільної боротьби Наталія Пульковська.

З привітальними словами до присутніх звернулись голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, міський голова Ігор Слюзар та Гвіздецький селищний голова Михайло Палійчук.

Від імені фізкультурників та спортсменів із словами вдячності за зміцнення спортивної бази району до керівництва звернулась майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка світу з вільної боротьби Наталія Пульковська.

Грамотами та подяками голови райдержадміністрації та районної ради за багаторічну і сумлінну працю в розвитку фізичної культури і спорту в Коломийському районі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту було нагороджено тренерів, кращих спортсменів району, організаторів фізкультурно-масової роботи.

Учасників спартакіади привітала команда районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» - «Карате-до» під керівництвом тренера, чемпіона світу з карате Михайла Лесюка. Після урочистостей на стадіоні розпочались показові виступи з фрізбі і науково-пізнавальної програми «Чорний ліс-2011 р.». Презентувала новий вид спорту фрізбі - безконтактний вид спорту, який об’єднав в собі елементи баскетболу і американського футболу - Молодіжна адміністрація. На відміну від більшості видів спорту почати грати в фрізбі можна в будь-якому віці і за досить короткий проміжок часу досягти позитивних результатів. Між командами відбувалися змагання з перетягування канату, піднімання гирі, волейболу та інших видів спорту. На тенісному корті проводились показові змагання з великого тенісу.

Всіх присутніх спортивного свята вітали учасники художньої самодіяльність Будинку культури селища Гвіздець.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА