друкувати


Почни свій бізнес на селі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-15 04:00:26

Прикарпатці побували з навчальним візитом у Нижньо-Сілезькому воєводстві (Польща), де знайомилися з досвідом сільського зеленого туризму.

Поїздка організована у рамках проекту МЗС Республіки Польща «Почни свій бізнес на селі. Позааграрна підприємницька діяльність задля добробуту українських селян (агротуризм)». В ній взяли участь представники управління туризму облдержадміністрації, Регіонального фонду підтримки підприємництва, туристично-інформаційних центрів та власники садиб сільського зеленого туризму області.

У Вроцлаві ознайомилися з діяльністю Національної мережі сільських територій, створеної за підтримки Європейського аграрного фонду для розвитку сільських територій; з організацією діяльності пунктів туристичної інформації у воєводстві та реалізованими проектами Нижньосілезької туристичної організації.

Окремий день був присвячений презентації туристичного потенціалу м.Дзерджонюв, ознайомленню з агротуристичними господарствами навколишніх територій та з діяльністю гірськолижного комплексу Чарна Гура. Презентовані також туристичні принади та стратегії розвитку туризму у містах Пєшице та Белява, були ознайомчі поїздки в агротуристичні господарства Клодзького повіту.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК