друкувати


На Прикарпатті присуджено педагогічну премію імені М.Стельмаховича

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-14 04:15:50

14 вересня у заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Романа Іваницького відбулося засідання комісії з встановлення стипендій голови облдержадміністрації та голови обласної ради студентам вищих навчальних закладів області І-ІV рівня акредитації та засідання комісії з присудження обласної педагогічної премії імені Мирослава Стельмаховича.

Комісія з призначення обласної педагогічної премії імені Мирослава Стельмаховича вирішила призначити цю премію у 2011 році наступним педагогічним та науково-педагогічним працівникам:

Номінація: науковий і науково-педагогічний працівник

Габорак Мирослав Михайлович
- голова Івано-Франківського обкому профспілки працівників освіти і науки України, кандидат філологічних наук

Номінація: керівник навчального закладу

Дзвінчук Дмитро Іванович
- декан факультету управління та інформаційної діяльності Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, доктор філософських наук

Номінація: педагогічний працівник

Прокіпчин Ірина Іванівна
- учитель географії Тисівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Болехівської міської ради

Премія призначається щорічно відповідно до розпорядження облдержадміністрації від 20.09.2002 №705 "Про обласну педагогічну премію". Є найвищою в області відзнакою за вагомий внесок у педагогічну науку, розвиток загальної і професійної освіти, впровадження нових передових технологій у навчання та виховання учнів і студентів, досягнення високих результатів у педагогічній праці.

Комісія з встановлення стипендій голови облдержадміністрації та голови обласної ради студентам вищих навчальних закладів області І-ІV р.а. вирішила призначити 10 стипендій студентам вищих навчальних закладів області І-ІІ р.а. і 10 стипендій студентам вищих навчальних закладів ІІІ-ІV р.а. у розмірі 1,5 стипендії студента-відмінника.

Стипендії призначаються щороку відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 29.07.2010р. №459244-р "Про заснування стипендій голови облдержадміністрації та голови обласної ради студентам вищих навчальних закладів області І-ІV р.а." за поданням адміністрації навчальних закладів.

Джерело: Головне управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА