друкувати


Смітник біля лікарні? – Халепа. Нема смітника? – Ще більша халепа

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-14 10:00:26

Контейнерний майданчик по вулиці Крука в Івано-Франківську, демонтований 1 вересня працівниками АТП-0928, незабаром доведеться віднови вити. Про це розповіла вчора, під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

З її слів, причиною до ліквідації смітника стали численні скарги з боку керівництва дитячої лікарні, на території якої було розташовано майданчик.

Втім, чимало мешканців навколишніх будинків так і не змогли примиритись з демонтажем і за звичкою зносять сміття на місце, де раніше стояли контейнери, утворюючи там суттєві накопичення твердих побутових відходів, що їх не встигають прибирати комунальники.

Такий поворот подій змусив головного лікаря Центральної міської клінічної лікарні Тараса Масляка просити керівництво міста про повернення смітника. Мер обласного центру Віктор Анушкевичус вбачає можливість включити вказаний контейнерний майданчик у перелік об’єктів, які підлягають облаштуванню згідно діючого в місті грантового проекту Євросоюзу.

Автор: Сергій БІЛИЙ