друкувати


В Коломийському районі відкрито 32-й дошкільний навчальний заклад

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-14 09:00:30

12 вересня 2011 року в селі Княждвір відкрито новий дошкільний навчальний заклад. Село вже давно потребувало дитячого садка і Коломийська районна державна адміністрація на чолі з головою Михайлом Негричем пішла назустріч громаді.

В селі працював дитячий садок протягом 1970-74 років, але приміщення було старе. Дитячий садок закрили, а приміщення було розібране.

В 2011 році приміщення старої котельні перебудоване на дитячий садок. Ремонтні роботи проводило будівельне підприємство "Коломиябудінвестсервіс" (директор Микола Присяжнюк) за кошти районного бюджету.

Від сьогодні 25 дошкільнят зможуть відвідувати дитячий садочок «Тиса» і будуть забезпечені усіма необхідними умовами виховання і навчання. Для них обладнано спальню, ігрову кімнату, санвузол, ігровий майданчик.

На відкритті дошкільного закладу були присутні голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, голова Коломийської районної ради Богдан Болюк, перший заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Іван Будзак, який подарував новоселам сучасний пилосос, Княждвірський сільський голова Дмитро Чорний.

У жовтні 2011 року планується реорганізація Княждвірської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом із дитячим садком в навчально-виховний комплекс.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА