друкувати


Р.Харук: Івано-франківська міліція не патрулює відпочинкові зони

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-13 06:00:58

Івано-Франківська міліція не вживає належних заходів щодо підтримання громадського порядку у нещодавно обладнаних зонах відпочинку вздовж вулиці Набережної ім. В. Стефаника та на дамбі річки Бистриця Солотвинська з боку мікрорайону Пасічна, що в обласному центрі Прикарпаття.

В цьому переконаний депутат Івано-Франківської міської ради від ВО «Свобода» Роман Харук. З його слів, до 22.00 години у вказаних відпочинкових місцях в цілому підтримується порядок: тут гуляють відпочивальники, молоді пари з дітьми тощо. В той же час після 22.00 години івано-франківські дамби «окуповують» п’яні компанії та хулігани, проте жодного наряду міліції тут не бачили вже давно.

Як наслідок, за останній місяць з відпочинкової зони на дамбі з боку Пасічної було викрадено вже три лавочки.

За даними міської міліції, в середньому щодоби вулиці Івано-Франківська патрулюють 13-14 нарядів у складі співробітників міської міліції та місцевої військової частини Внутрішніх військ. Зважаючи на зауваження Р.Харука, міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус доручив міліції звертати більше уваги на підтримання громадського порядку в місцях відпочинку в ході розробки маршрутів патрулювання.

Автор: Сергій БІЛИЙ