друкувати


Проект «Молодь і влада» повернувся до Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-13 10:00:41

Івано-Франківський міськвиконком знову прийматиме молодих стажерів. Про це розповіли вчора міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус, голова Івано-Франківського молодіжного виконкому Ірина Рабарська та керівник обласної молодіжної адміністрації Ганна Крисюк, з ініціативи яких в нашому місті вже вшосте стартує проект «Молодь і влада».

Проект передбачає стажування студентів 3-тіх – 5-тих курсів прикарпатських вишів в управліннях та відділах міського виконавчого комітету, результатом яких є працевлаштування найбільш успішних стажерів та зарахування багатьох учасників проекту до кадрового резерву виконкому. Так, за словами В.Анушкевичуса, за період реалізації попередніх п’яти проектів у виконавчій гілці влади міста було працевлаштовано 30 молодих людей і це «поєднання досвіду та мудрості старшого покоління з молодим запалом дає надзвичайні результати».

Цьогорічне стажування вже вдруге проводиться за підтримки Обласної державної адміністрації і це, зі слів міського голови, дуже приємно, оскільки до минулого року місту доводилось реалізовувати проект самотужки. Не оминуть його і певні нововведення. Як стверджує І.Рабарська, цьогоріч планується залучити стажерів до широкої програми дебатів, а також різноманітних заходів, спрямованих на ознайомлення стажерів з культурно-історичною спадщиною міста, пропагандою здорового способу життя.

Автор: Сергій БІЛИЙ