друкувати


Коломийська ОДПІ: 11 жовтня відбудуться установчі збори з формування нового складу громадської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-09 02:10:32

Коломийська ОДПІ повідомляє про те, що установчі збори з формування нового складу громадської ради при Коломийській ОДПІ відбудуться 11 жовтня 2011 року за адресою м.Коломия, вул.Б.Хмельницького, 3, каб.102, початок о 15.00 год.

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства (громадськими, релігійними, благодійними організаціями, профспілками та їх об‘єднаннями, творчими спілками, асоціаціями, організаціями роботодавців, недержавними засобами масової інформації та іншими непідприємницькими товариствами і установами, легалізованими відповідно до законодавства України).

До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Додаткову інформацію можна отримати в Коломийській ОДПІ (м.Коломия, вул. Б.Хмельницького,3, каб.107, тел. 5-10-00, електронна адреса – dpi907@ukr.net, контактна особа – Максим‘юк Наталія Степанівна).

Джерело: Відділ масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ