друкувати


Працівники прикарпатської міліції прийшли до дітей-сиріт з живими подарунками

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-01 06:00:15

Дізнавшись про бажання найменших діток – вихованців Угорницької школи-інтернату – створити в школі живий куточок, працівники прикарпатської міліції зробили оригінальний подарунок школярам цього закладу у перший день навчання. Правоохоронці, які завітали в сиротинець на свято першого дзвоника, відразу стали центром уваги усіх присутніх.

Адміністрація школи-інтернату відтепер просто зобов’язана як найшвидше подбати про облаштування зоокуточка, адже дітям подарували сімох екзотичних створінь – папужок. Це викликало неабияку радість серед найменших школярів. Вони пообіцяли опікуватися пташками і сподіваються, що у живому кутку проживатимуть й інші тваринки.

У День знань практично усі працівники прикарпатської Державтоінспекції розпочали службу на ділянках доріг, поблизу яких розташовані шкільні заклади. Ці заходи були спрямовані на забезпечення безпечного руху дітей ї їхніх батьків на шляху до школи. Міліція сподівається на те, що батьки у спілкуванні з дітьми ознайомлять їх з правилами поведінки на вулиці і дорозі. Правоохоронці також звертають увагу водіїв транспортних засобів на неухильне дотримання правил дорожнього руху та уважність під час руху поблизу навчальних закладів.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області