друкувати


Благодійна акція «Шкільний портфелик»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-01 11:00:44

Керівництвом райдержадміністрації в особі голови Михайла Негрича приділяється значна увага благополуччю дітей, особливо якщо це стосується дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Тому прикладається максимум зусиль та можливостей для того, щоб дана категорія дітей не відчувала себе в чомусь обділеними.

Проводяться масові заходи, акції для залучення коштів як самостійно, так і спільно і громадськими організаціями та благодійними фондами.

Так напередодні Дня знань традиційно по всій Україні в регіональних організаціях Карітасу відбувається благодійна акція "Шкільний портфелик", не став винятком і Коломийський район. За клопотанням центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 25 дітей району із числа сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах (малозабезпечені та багатодітні сім’ї, діти сироти та позбавлені батьківського піклування, діти інваліди) отримали в подарунок шкільне приладдя та побажання успішного навчального року. Але найважливішим було дати зрозуміти дітям, що про них дбають і опікуються ними та завжди готові допомогти їм в життєво важливих справах.

Усмішки та радість дітей засвідчили глибоку вдячність усім тим, які у різний спосіб долучилися до організації цього маленького, проте, важливого свята.

За сприяння голови районної державної адміністрації Михайла Негрича до 1 вересня дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з неповних і неблагополучних сімей забезпечено шкільною формою, підручниками та шкільним приладдям.

Службою у справах дітей райдержадміністрації в рамках акції: «Не залишимо без уваги жодної дитини» дітям , які опинились в складних життєвих обставинах надано допомогу канцтоварами.

Відділом освіти райдержадміністрації забезпечено шкільною формою дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з неповних і неблагополучних сімей та шкільними підручниками.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА