друкувати


"Пропили свою Честь - проп'ємо і Незалежність!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-01 10:15:01

1 вересня у славному місту Івано-Франківську, відбудеться нетривіальне дійство. Три блондинки в обмін на пиво, від якого всі бажаючі зможуть відмовитись, виливши його в каністру, будуть роздягатися.

Організатори акції, що матиме назву "Здорове майбутнє чи пивний алкоголізм?" зазначають, що досить популярний міф "не буває красивих дівчат, а буває мало пива", буде розвінчано!

"Завтра ми зруйнуємо цей міф, бо красиві дівчата є і вони хочуть мати тверезих та здорових хлопців, а ті, що ведуться на тих, що більше можуть випити якраз і є "героїнями" того вислову. Буде весело та гаряче", - прокоментувала Ольга Більчак, співорганізатор акції.

"В наш час великі компанії під слабоалкогольними напоями ховають справжню отруту для людей! Я переконаний, що в Україні потрібно заборонити рекламу всіх спиртних напоїв, в тому числі й пива! А в нас все навпаки: футболісти та спортсмени замість здорового способу життя рекламують пиво, що зовсім не сприяє розвитку здорової та сильної нації!", - заявив голова ГО "Український вектор" Микола Гавриляк.

Паралельно із флеш-мобом буде проводитися вуличне опитування за участю незмінного його ведучого, інтелект-провокатора Руслана Коцаби. Бліц-голосування визначить ставлення франківчан до "слабкого" алкоголю та підліткового алкоголізму зокрема.

Також хочемо нагадати, що цього року Україна посіла 1 місце в світі за рівнем підліткового алкоголізму, що є негативною тенденцією, адже позаду нас навіть Росія! Ось такі ми лідери...

Початок о 14:00 на Вічевому Майдані. Запрошуємо небайдужих, активістів ГО та журналістів місцевих ЗМІ. Фуршету, як завжди, не буде! Хто запланував детально розглядати роздягнених дівчат, - прохання прихопити із собою біноклі, моноклі чи окуляри. Організатори цим реквізитом не забезпечують.