друкувати


Таксисти прийшли до міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-01 10:00:03

Кілька десятків водіїв івано-франківської служби таксі 1554 «Явір» зібрались під стінами обласного управління МВС, що по вулиці Сахарова в обласному центрі, скандуючи «Ганьба!» і вимагаючи захистити їх від «бандитів, що намагаються загарбати» їх службу.

Як повідомив власник і директор «Явора» Михайло Рибак, причиною виступу таксистів став таємничий підпал невідомими цієї ночі двох автомобілів, що належать вказаній службі. Зі слів пана Рибака, це вже не вперше машини з номером «1554» стають жертвами зловмисників. В минулому місяці невідомі особи пошкодили ще п’ять автівок. В усіх випадках схема вчинення злочину була стандартна: машини приїжджали в адресу за нічним викликом, до них виходили люди в темному одязі і бейсбольними битами розбивали автомобілі.

Як повідомив керівник прес-служби УМВС в області Василь Гультайчук, за фактами підпалів таксомоторів порушено кримінальні справи. Ведеться слідство.

Після закінчення пікету під приміщенням обласної міліції таксисти попрямували до будівли облдержадміністрації, щоб довести свої вимоги до обласної та міської влади.

Автор: Сергій БІЛИЙ