друкувати


Об’єкт військовий – ремонт проблематичний

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-01 09:00:22

Жорсткий пропускний режим на військовий об’єкт та старий ангар стали на заваді ліквідації аварії на водогоні діаметром 500 міліметрів, що сталася 23 серпня по вулиці Ребета в Івано-Франківську.

Як повідомив заступник директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Микола Калайда, його підлеглим вдалося припинити витік води і підтоплення прилеглих територій, проте вирішення питання цілковитої ліквідації аварії наштовхнулося на певні перепони. Зокрема, пошкоджений трубопровід проходить під одним з ангарів на території Івано-Франківського державного лісгоспу Міністерства оборони України. А відтак комунальникам сьогодні потрібен спеціальний дозвіл від великих військових начальників для допуску на територію лісгоспу ремонтної бригади, а також демонтажу чи переміщення вище вказаного ангару.

Зі слів пана Калайди, керівництвом Водоекотехпрому вже підготовлено відповідні листи на адресу військових чиновників, проте мер обласного центру Віктор Анушкевичус вважає цього замало. Він доручив водопровідникам підготувати ще один лист – особисто за його підписом.

Автор: Сергій БІЛИЙ