друкувати


Боксерське шоу для франківчан

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-27 11:00:09

Сьогодні, 27 серпня в Івано-Франківську українці битимуть пики французам… або навпаки. Звичайно ж, йдеться не про вуличні розбори, а про турнір з боксу.

Міжнародна зустріч з боксу між національними збірними командами України та Франції відбудеться о 18.00 год. на Вічевому майдані.

Організаторами зустрічі виступили Федерація боксу України та Федерація боксу Івано-Франківської області, а фінансову підтримку надала міська організація Партії Регіонів. В цей день відбудеться 10 поєдинків між українськими та французькими боксерами у різних вагових категоріях.

«Ця зустріч в Україні для нас дуже важлива. Ми приїхали з надією кваліфікувати якнайбільше боксерів на олімпіаду. Очікуємо, що підготуємо 7-8 спортсменів європейського рівня», - вважає керівник французької команди, директор Федерації боксу Франції Домінік Нато.

Турнір 27 серпня є серйозним етапом підготовки спортсменів до чемпіонату світу в Азербайджані, який відбудеться з 16 по 30 вересня. Там же й здобуватимуться ліцензії на участь в Олімпійських іграх.

Тож, як вважає керівник французької команди Домінік Нато, чим важче тренування, тим краще будуть підготовані спортсмени.

Автор: Вікторія БІЛА