друкувати


У Бурштині до Дня Незалежності України відкрили осучаснений басейн «Дельфін»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-26 02:15:21

Напередодні відзначення 20-ої річниці Незалежності України у місті Бурштині Галицького району урочисто відкрили після капітального ремонту та реконструкції басейн "Дельфін", який через брак коштів не працював понад три роки.

У перерізанні символічної стрічки при вході до оновленого спорткомплексу взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Роман Іваницький, керівники Галицького району, представники ПАТ "Західенерго" та Бурштинської ТЕС.

За словами заступника голови Правління ПАТ "Західенерго" Володимира Мазяра: "Облаштування басейну відбулося в межах Декларації соціального партнерства між владою міста Бурштина та компаніями "Західенерго" і ДТЕК."

Спільно з нашим партнером ми прийняли рішення зробити подарунок громаді Бурштина до Дня Незалежності України - відновити басейн, де відтепер зможуть знову займатись спортом понад 300 юних та дорослих жителів міста", - наголосив у своєму виступі на відкритті Володимир Мазяр. І запевнив, що 50-метровий басейн відповідає усім європейським стандартам. Ремонтні роботи обійшлися у 3,3 млн грн."

За словами голови райдержадміністрації Григорія Івасишина, "Для Галицького району відкриття басейну у Бурштині - це лише одне із багатьох суттєвих новосіль з нагоди Дня народження нашої держави".

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА