друкувати


Івано-Франківськ знову побачить свято боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-25 03:15:23

У суботу, 27 серпня о 18:00 на Вічевому майдані відбудеться міжнародна зустріч з боксу між національними збірними командами України та Франції.

Організаторами є Федерація боксу України та Федерація боксу Івано-Франківської області. Змагання відбуватимуться за підтримки Івано-Франківської міської організації Партії Регіонів.

Як розповіли кореспонденту sport.if.ua прикарпатські тренери, для обох команд суботній бокс буде не просто товариською зустріччю, справа в тому, що боксерська зустріч є етапом підготовки спортсменів до чемпіонату світу в Азербайджані (16-30 вересня). Там здобуватимуться ліцензії на участь в Олімпійських іграх. Тож очевидно, що учасники намагатимуться проявити себе з найкращого боку перед своїми тренерами.

Окрім змагань в Івано-Франківську французькі боксери проведуть ще дві зустрічі. Перша з них відбудеться вже завтра, 24 серпня, у Чернівцях. А 31 серпня аналогічна зустріч запланована у Харкові.

Організатори обіцяють справжнє спортивне свято. Окрім напружених поєдинків у рингу, суботній бокс буде супроводжуватись видовищною шоу-програмою.

За свіжими новинами зі стану обох команд слідкуйте на sport.if.ua.

До теми: Міжнародні боксерські зустрічі на Прикарпатті стали вже доброю традицією. У 2009 році на Вічевому майдані відбулася зустріч боксерських збірних України та Австралії. Тоді за українську команду виступали, здебільшого, прикарпатці різних вікових груп. Минулого року у манежі коледжу фізичного виховання відбулась зустріч між національними збірними командами України та Марокко. Усі ці зустрічі проходили також за підтримки міської організації Партії регіонів.