друкувати


Фінал Кубку Івано-Франківської області - в Калуші

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-20 04:00:53

Як стало відомо, Івано-Франківська обласна федерація футболу визначила місце та час проведення фінального поєдинку Кубку області.

Нагадаємо, у вирішальному матчі турніру боротьбу за трофей поведуть коломийські "Карпати" та "Яспіль" із Ясенів Пільного. Припускалось, що фінал можуть провести на центральному стадіоні області - МЦС "Рух". Але організатори вирішили інакше - матч відбудеться в Калуші.

Схоже, футбол в "місті хіміків" відроджується особливо швидкими темпами. Доки місцевий футбольний клуб наберає обертів у обласній першості, ІФФФ вирішила порадувати місцевих вболівальників досить цікавим протистоянням, яке очікується в фіналі обласного Кубку.

Та все ж, вибір не однозначний. Логічніше було б проводити вирішальний матч турніру на основній "арені" області - МЦС "Рух". Та й вболівальникам обох команд з Городенківщини та Коломийщини доведеться долати велику відстань, щоб підтримати улюблену команду.

Одразу пригадується, що "золотий матч" минулорічного чемпіонату відбувався в Тлумачі. Так що практика проведення вирішальних двобоїв за межами обласного центру у організаторів вже є. Гру заплановано розпочати о 16:00. Цікаво, що роль арбітра в полі виконуватиме Євген Геренда (Калуш), для якого ця гра стане прощальною.

Джерело: sport.if.ua