друкувати


Спортсмени відзначатимуть річницю Незалежності надмарафонським бігом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-19 03:00:38

20-річницю Незалежності відзначатимуть по-різному: концертами, мітингами, конкурсами, виставками. А от відділення Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області вирішило продовжити традицію, започатковану ще в 1996 році, проведення надмарафонського легкоатлетичного бігу.

Впродовж шести днів двадцять п'ять молодих спортсменів вітатимуть з Днем Незалежності мешканців області у всіх районних центрах Івано-Франківщини.

Серед бігунів і такі відомі спортсмени, як Максим Кривоніс, Неля Непорадна та призер Мюнхенської олімпіади з бігу на 800м Євген Аржанов. Загалом спортсмени пробіжать 525 км. Стартуватимуть у Івано-Фанківську 19 серпня, о 10.00 год. Далі спортсмени попрямують до Тисмениці, Тлумача й Городенки - це маршрут бігунів у перший день. Шостого дня, 24 серпня, зустрічатимуть марафонців, о 10.30 год. на площі Івана Франка в м. Івано-Франківську.

«Це складний механізм. Для успішного проведення такого заходу задіяно багато людей. Кожна райдержадміністрація виконує певні дії, щоб пробіг пройшов чітко і злагоджено», - вважає перший заступник начальника головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Михайло Марцинюк.

Автор: Вікторія БІЛА