друкувати


До Коломийського району прибула делегація Аксайського району Ростовської області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-19 02:00:56

18 серпня 2011 року до Коломийського району прибула делегація Аксайського району Ростовської області. В рамках перебування делегація з культурною програмою візьме участь в урочистостях й святковому концерті до Дня міста та у ІІ Регіональному відкритому фестивалі автентичної карпатської кухні «Смачний Спас», приуроченого 20-й річниці незалежності України.

Поважну делегацію на Коломийщині зустріли хлібом-сіллю. Особисто вітав гостей на Коломийській землі голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич.

У складі делегації, яку очолювала заступник голови адміністрації Аксайського району Галина Косівцова, прибули відомі російські колективи - Народний ансамбль козачої пісні «Станичники» (керівник – заслужений діяч Всеросійського музичного суспільства – Віктор Плужніков), Народний вокальний ансамбль «Донцы».

Нагадаємо, що не так давно голова Коломийської районної держаної адміністрації Михайло Негрич та голова адміністрації Аксайського району Віталій Борзенко підписали Меморандум щодо встановлення партнерських зв’язків між Коломийським районом Івано-Франківської області (Україна) та Аксайським районом Ростовської області (Росія), чим підтвердили доцільність в формуванні партнерських стосунків та домовились про співпрацю у галузях обміну інформації і досвідом; обміну в галузі професійного і народного мистецтва; співпраця у сфері культури, освіти, туризму і спорту; налагодження контактів між суб’єктами господарювання. Метою співпраці є поглиблення і розширення контактів між громадянами Росії та України, збереження культурної спадщини двох народів, забезпечення сприятливого середовища для розвитку малого і середнього бізнесу.

Тоді й голова райдержадміністрації Михайло Негрич запросив творчий колектив відділу культури Адміністрації району у складі 20 осіб на святкування 770-річчя Дня міста Коломиї, 20-річчя незалежності України та участі у ІІ Регіональному відкритому фестивалі автентичної карпатської кухні «Смачний Спас» й концертних програмах, які відбудуться 19-21 серпня 2011 року.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА