друкувати


Визначено переможців конкурсу «Краща бібліотечна виставка»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-17 01:00:46

10 серпня 2011р. журі конкурсу «Краща бібліотечна виставка», приуроченого 155-річчю від дня народження Івана Франка у складі: голови журі – Людмили Бабій, директора ОУНБ ім. І.Франка, Богдана Бойчука, голови обласного комітету профспілки працівників культури, Галини Горбань, голови обласного відділення УБА та провідних фахівців ОУНБ ім. І.Франка ознайомилось з експозиціями бібліотечних виставок і відкритим голосуванням визначило переможців.

У відбірковому першому етапі конкурсу взяли участь 19 централізованих бібліотечних систем. За підсумками цього етапу в районах та містах було визначено 57 переможців (1-3 місця). 19 переможців представили свої бібліотечні виставки і портфоліо в ОУНБ ім. І.Франка разом з підсумковими матеріалами про проведення відбіркового етапу конкурсу на місцях.

Члени журі з проведення обласного конкурсу відзначили, що він сприяв широкій популяризації творчої спадщини письменника, розкриттю творчого потенціалу бібліотечних спеціалістів, виявленню і розповсюдженню інноваційних форм роботи, висвітлення цікавих матеріалів про перебування І.Франка на Прикарпатті, представлення життя і творчості Каменяра в дослідженнях івано-франківських науковців і краєзнавців.

Переможцями районного конкурсу в Коломийській ЦБС стали: бібліотеки-філії селищ Отинія, Печеніжин та центральна районна бібліотека.

10 серпня поточного року обласне журі розглянуло експозиції виставок бібліотек-переможців відбіркового етапу конкурсу.

Враховуючи оригінальність представлених матеріалів, художнє оформлення, творчий підхід, актуальність і змістовність обраної теми після всебічного обговорення представлених матеріалів журі відкритим голосуванням визначило переможців серед бібліотечних виставок і портфоліо.

2-е місце здобула масова бібліотека смт Отинія Коломийської ЦБС (завідувачка - Дмитришин Ольга Петрівна).

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА