друкувати


Суддя господарського суду спричинив в Івано-Франківську ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-11 11:00:38

Суддя господарського суду області спричинив в Івано-Франківську дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинула людина. Ще одного чоловіка важко травмовано.

Потерпілі — працівники «Водоекотехпрому», котрі в рамках добового відключення води проводили ремонтні роботи на проїжджій частині вулиці Чорновола. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням і наїхав на людей.

Те, що за кермом «Волги» перебував суддя Господарського суду, підтвердили його колеги по роботі. До речі фігурант аварії вже на наступний день після смертельної пригоди приступив до виконання своїх обов'язків.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу, нею опікується обласна прокуратура. Затримати представника Феміди правоохоронці наразі не можуть. Для цього потрібне подання Генпрокуратури і позитивне голосування у Верховній Раді. Тай факт вини судді у скоєнні аварії ще не доведений.

Тим часом в місті поширюються чутки, що суддя на момент скоєння аварії був у нетверезому стані. Результати відповідних аналізів, повідомили правоохоронці, будуть відомі до кінця тижня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»