друкувати


Четвертий фестиваль «Потяг до Яремче» триватиме 26 та 27 серпня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-10 04:00:58

Наприкінці літа символічний потяг, пасажирами якого є творці й шанувальники сучасної української культури, знову вирушить до Карпат. Четвертий фестиваль «Потяг до Яремче» триватиме впродовж 2 днів, 26 та 27 серпня.

Перший буде присвячений молодим рок-виконавцям з усієї Західної України. На другий день припадає пік фестивальної активності. Традиційні літературні читання цьогоріч об єднають із великою школою дискусій. У результаті дві команди літераторів дискутуватимуть про любов, приправляючи своє спілкування цитатами.

Малярська складова свята включатиме декілька проектів відомих митців. До незмінного боді-арту додасться ще й розмальовування вбрання. А також черепиці гуцульського даху — так званої гонти. І врешті малярський перфоменс.

Родзинка четвертого «Потягу до Яремче» — проект «Музичний ганок». Цьогоріч він буде схожий на караоке, щоправда замість музичної фонограми усім бажаючим поспівати акомпануватиме справжній оркестр.

У програмі фестивалю — виступи гуртів «Кораллі», «Фліт» і «Гайдамаки», а також Тараса Чубая. Окрім того, зйомки музичного фільму «Червона Рута».

Джерело: Радіо «Західний полюс»