друкувати


Бути у постійній готовності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-08 03:40:41

Сьогодні, 8 серпня у штабі Західного оперативного командування відбулися заходи з нагоди Дня військ зв’язку Збройних сил України. Під час урочистостей командувач Західного оперативного командування генерал-майор Юрій Думанський привітав начальника відділу зв’язку штабу управління командування полковника Олексія Кобу та усіх військових зв’язківців із професійним святом.

– Зв’язківці оперативного командування щоденно доводять, що вони здатні виконувати усі поставленні завдання із забезпечення зв’язку на високому рівні, – зазначив командувач. – Приємно, що ви не забуваєте також й підтримуєте славні традиції воїнів-зв’язківців і «тримаєте марку» із забезпечення надійного управління військами в будь-яких ситуаціях, – наголосив генерал-майор Юрій Думанський.

Традиційно з нагоди свята у частинах забезпечення оперативного командування заохотили найкращих військовослужбовців та працівників Збройних Сил України грамотами від Командувача, подяками, а п’ятьох військовослужбовців військової частини А0363 – Почесним нагрудним знаком «Війська зв’язку Збройних сил України» від начальника військ зв’язку Збройних сил України. Зокрема цієї честі були удостоєні підполковник Дмитро Полєтаєв, капітани Олександр Пуголовка, Тарас Олійник, старший прапорщик Андрій Сидір, старший солдат військової служби за контрактом Інна Лонська.

– Поряд із військовослужбовцями, ми вітаємо та нагороджуємо також і наших ветеранів, які з року в рік передають своє вміння молодому поколінню зв’язківців – розповів заступник начальника вузла зв’язку з виховної роботи майор Анатолій Коваль. – Своїм досвідом і порадами завжди діляться лінійний наглядач Михайло Західний, механіки одного з телефонних відділень Микола Іващук та Михайло Юркевич, – зазначив офіцер.

Із реформуванням Збройних сил України модернізуються і частини зв’язку командування, змінюється чисельність особового складу, впроваджується новітня організація зв’язку багатоканальними сучасними автоматизованими системами. Проте, незмінним у частинах зв’язку залишається одне – бути у постійній готовності до вирішення завдань із забезпечення командування чітким та безперервним зв’язком.

Автор: майор Олег Годованський, начальник прес-центру – прес-секретар управління Західного оперативного командування