друкувати


Івано-Франківська делегація повернулася з міста Брест

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-03 04:40:20

Івано-Франківська делегація на чолі із радником міського голови Зінаїдою Федорук днями повернулася з міста — побратима Брест (Білорусія), де перебувала з офіційним візитом.

Візит тривав упродовж 29-31 липня за запрошенням білоруської сторони взяти участь у святкових заходах з нагоди 67-ої річниці звільнення м.Брест від німецько-фашиських загарбників та Дня міста "Берестя-2011".

До складу делегації увійшли начальник відділу промисловості та інвестиційного супроводу управління економічного та інтеграційного розвитку Надія Карабін, представник Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому Андрій Процик.

Під час урочистостей відбулася зустріч з мером та керівництвом міста. Мер м.Брест Олександр Палишенков розповів про соціально-економічний розвиток міста та перспективи розвитку. Також зазначив про таку особливість міста над Бугом, як вільна економічна зона, в якій працюють понад 74 суб’єкта господарської діяльності з іноземними інвестиціями.

Делегація мала можливість ознайомитись з механізмом наповнення бюджету міста, з роботою малого підприємництва і сплатою податків.

Члени делегації побували на підприємствах міста, зокрема відвідали «Санта Бремор», де виробляють рибну продукцію і морозиво.

Під час перебування у м.Брест учасники делегації також ознайомилися з архітектурними пам’ятками,відвідали Брестську фортецю, спортивні комплекси, познайомилися з творчістю художніх колективів міста.

Джерело: www.mvk.if.ua