друкувати


В Коломийській РДА відбувся семінар-навчання з питань ведення діловодства

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-29 12:00:40

Порядок ведення діловодства визначається Інструкцією з діловодства, затвердженою розпорядженням голови Коломийської райдержадміністрації від 31.12.2008р. №738. Інструкція з діловодства встановлює загальні правила документування управлінської діяльності апарату райдержадміністрації і регламентує порядок роботи з документами з моменту їх створення або надходження до відправлення чи передачі в архів.

Про це, та багато іншої корисної інформації йшлося на семінарі-навчанні з питань ведення діловодства з працівниками апарату райдержадміністрації, діловодами та працівниками, які відповідають за кадрову роботу у структурних підрозділах райдержадміністрації, що відбувся 28 липня 2011 року.

Начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Дарія Вінтоняк розповіла учасникам семінару-навчання про основні вимоги дотримання Інструкції з діловодства в апараті райдержадміністрації, а завідувач сектором кадрової роботи апарату райдержадміністрації Оксана Тороус вела мову про перезатвердження посадових інструкцій працівників апарату та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА