друкувати


Івано-Франківці здобули «бронзу» літніх юнацьких спортивних ігор

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-28 03:15:51

Минулого тижня Івано-Франківськ приймав фінальний турнір VI юнацьких спортивних ігор України з футболу. У завершальний день змагань визначились усі призери. Збірна нашої області у матчі за третє місце перемогла команду Київщини з рахунком 6:3 і виборола «бронзу».

А в фінальному матчі команда Львівщини розгромила збірну Вінницької області — 5:0. З таким же рахунком Донецька область переграла сусідів з Луганщини і зайняла 5-те місце на турнірі.

Львівська команда, у складі якої п'ятеро гравців юнацької збірної України, здобула заслужену перемогу на турнірі. Свідченням чого є підсумкові рахунки у кожному з матчів фінальної частини.

Щодо індивідуальних нагород, то одну із них отримав і представник нашої збірної. Кращим воротарем визнано голкіпера івано-франківської «Ніки-Динамо» Романа Джуса. Кращим захисником турніру визнали представника Київщини, приз кращому півзахиснику дістався капітану львів'ян, а кращим нападником став вінницький футболіст. Титул кращого бомбардира здобув гравець Донецької області.

Джерело: Радіо «Західний полюс»