друкувати


Розпорядження "Про інвентаризацію об'єктів незавершеного будівництва"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-27 04:35:05

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 06.06.2011 року №11837/57/1-11, з метою проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва області:

1. Призначити відповідальним за виконання доручень Уряду щодо інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва області заступника голови обласної державної адміністрації Гусака Руслана Олеговича.

2. Організацію проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва в області покласти на головне управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації (П. Гречанюк).

3. Затвердити склад робочої групи для проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва області (додається).

4. Робочій групі протягом липня 2011 року забезпечити організацію проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва в області.

5. Результати роботи робочої групи оформити відповідно до форм, наданих Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, і направити Мінрегіону для узагальнення у терміни, визначені дорученням Кабінету Міністрів України від 06.06.2011 року №11837/57/1-11.

6. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення створити у кожному районі (місті) під головуванням профільного заступника голови райдержадміністрації (міського голови) робочі групи за участю представників управлінь (відділів) капітального будівництва, економіки, районного відділу Держстату, інспекторів Держархбуд-контролю.

7.Районним робочим групам:

- до 05.07.2011 року надати головному управлінню регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації копію розпорядження голови райдержадміністрації (міського голови міста обласного значення) щодо затвердження складу районних робочих груп з питань інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва;

- забезпечити проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва в районі (місті обласного значення) у розрізі село, селище, місто та по видах будівель і споруд;

- результати проведеної інвентаризації направити головному управлінню регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації відповідно до форм та інструкцій, розроблених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, у терміни, визначені головним управлінням регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації.

8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - головне управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Р. Гусака.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики