друкувати


В Івано-Франківську на одне місце відпочинку стало більше

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-27 10:00:53

Дамба річки Бистриці Солотвинської набула більш цивілізованого вигляду. Так, з боку вулиці Пасічної на дамбі з’явились два десятки зелених лавок та урн для сміття і майже три десятки ліхтарів. Ця подія відбулась завдяки депутатам фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді.

На облагородження 800 м території дамби було витрачено 190 тис. грн з депутатського фонду депутатів-«свободівців». Роботи з облаштування велися протягом двох місяців. На кожній електроопорі планують облаштувати сіті-лайти з рекламою соціального характеру, на кшталт такого: «Якщо не хочете, щоб Ваші внуки грались сміттям, то навчіть дітей не смітити».

Тож зараз дамба зі сторони мікрорайону Пасічна освітлена і повністю облаштована для відпочинку мешканців міста. Керівник проекту Роман Харук, зауважив, що на цьому облагородження дамби річки Бистриця Солотвинська не закінчується. «Свободівці» планують поставити кладку через рів поблизу Німецького озера, відремонтувати міст через озеро, очистити озеро і підняти рівень води у ньому. «Ми ще збираємось відремонтувати сходи на дамбі, збудувати пандуси для заїзду на візочках, очистити відпочинкову територію від заростей та скосити траву. А також замкнути кільце з двох дамб та мостів», – повідомив пан Харук.
До реалізації проекту долучились й інші організації – ЖЕО-5, КП «Міськсвітло» та підприємство «Електромонтаж».

Слід зауважити, що поки монтували лавки на дамбі, одну з них встигли вкрасти, тож тепер депутати-свободівці розшукують вкрадену лавку зеленого кольору.

Автор: Вікторія БІЛА