друкувати


ФК "Прикарпаття" очолив Сергій Турянський

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-22 02:15:27

Одним з останніх (якщо не останнім) розпочало підготовку до нового сезону вано-франківське «Прикарпаття». Вперше гравці та тренери зібралися в суботу, 16 липня. Нині команда перебуває на колишній тренувальній базі «Спартака» у Вістовій.

Тренерський штаб колективу очолив Сергій Турянський. Це другий прихід одного з кращих бомбардирів в історії клубу до керма команди. Вперше він керував нею у сезоні 2000-01 рр. Згодом Сергій Миронович працював з аматорськими колективами області. Зокрема, торік яремчанські «Карпати» під його орудою дісталися 1/16 фіналу розіграшу Кубка України, де поступилися «Волині» (4:5).

Склад команди нині на 100% укомплектований вихованцями місцевого футболу – і тими, що виступали в попередньому сезоні, і тими, які захищали кольори «Прикарпаття»-«Спартака» раніше. За незначними винятками всі гравці мають досвід виступу у першому дивізіоні. А отже команда мала б постати цілком боєздатною одиницею.

Наразі вирішуються питання передачі прав на участь «Прикарпаття» в першості України від попередніх власників. По завершенні цього процесу буде оприлюднего керівний штаб нового клубу, який взяло під свою опіку товариство «Скорзонера» (власник ТК «Буковель»), і склад команди. У ПФЛ очікують заявку франківців в п’ятницю.

Перший матч сезону-2011/12 «Прикарпаття» проведемо в сусідньому Стрию, куди ймовірно прибуде чималий десант франківських вболівальників. Щоправда, їм слід звернути увагу на ту обставину, що господарі перенесли гру з суботи на неділю, 24 липня.

Джерело: sport.if.ua