друкувати


Коломийщина зайняла ІІ місце в місячнику "Спорт для всіх – спільна турбота"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-20 02:15:40

Коломийщина завжди славилася спортивними успіхами й здобутками. Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич докладає значних зусиль для того, аби молодь вела здоровий спосіб життя.

Працює спортзал фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу "Прикарпаття", активно функціонує Молодіжний спортивний центр в с.П'ядики, в с.Турка – єдиний діючий басейн на місто Коломию і Коломийський район. Минулого року відкрито п’ять спортивних майданчиків зі штучним покриттям у с.Іванівці, Спас, П'ядики, Турка, Малий Гвіздець.

Торік в селищі Отинія капітально відремонтовано стадіон майже на тисячу глядацьких місць, лавки і трибуни, обладнано дві суддівські кімнати, дві роздягальні, туалетну кімнату, душові, проведено гарячу і холодну воду у роздягальні.

П'ятий рік поспіль на свято Петра і Павла у Шепарівцях проходить футбольний турнір на кубок заслуженого майстра спорту, ветерана легендарного київського "Динамо" Петра Слободяна, володаря кубка і суперкубка УЄФА, чемпіона Європи серед молодіжних команд 1976 р., чемпіона СРСР 1975, 1977 рр. у складі "Динамо".

І знову приємна новина. Згідно з розпорядженням обласної державної адміністрації від 30 червня 2011 року № 4/3 "Про проведення обласного місячника "Спорт для всіх – спільна турбота" за підсумками проведення в 2011 році обласного місячника "Спорт для всіх – спільна турбота" відділ у справах молоді та спорту Коломийської районної державної адміністрації (т.в.о. начальника відділу Василь Буджак) нагороджений кубком та грамотою головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації за зайняте ІІ місце. Вітаємо!

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА