друкувати


М.Вишиванюку та мостобудівникам подякували мешканці села Торговиці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-20 12:00:53

Від імені вдячних земляків, мешканців села Торговиці Коломийського району, голові облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку написала листа киянка Галина Дутчак.

Зокрема, кандидат історичних наук Галина Дутчак дякує працівникам Івано-Франківської мостоексплуатаційної дільниці, які збудували у Торговиці «надійний міст через місцеву річку».

«Ще взимку раптово обвалився старий міст через сільську річку, збудований понад 20 літ тому, - пише уродженка Торговиці. - Люди залишилися відрізаними від своїх городів та родин. І ось з допомогою області містобудівна бригада з Івано-Франківська відбудувала добротний міст на віки».

Авторка листа особливо дякує майстрам, виконробам, начальнику Коломийської філії райавтодору Юрію Чорнопиському та всій мостобудівній бригаді.

За словами Галини Дутчак, «відбудований міст став окрасою Торговиці», і вона, приїжджаючи до маминої хати з Києва, радіє успіхам земляків.

«Ви справжній керівник області, пане голово, ви достойний керівник, бо переживаєте за всіх нас», - так завершила свого листа Михайлу Вишиванюку киянка, журналіст за фахом Галина Дутчак, родом з Торговиці, що на Коломийщині.

Довідково: Відкриття новозбудованого моста у Торговиці відбулося 22 червня. Як тоді зазначалося, значну допомогу надали керівництво філії "Коломийський райавтодор" та районна влада. Орієнтовна вартість новобудови — 1,З млн грн.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА