друкувати


ВО «Свобода» модернізуватиме систему влади в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-20 09:00:56

Представники ВО «Свобода» - правлячої фракції в Івано-Франківській міській раді – сьогодні підбивали підсумки піврічної діяльності на поприщі влади. Роман Онуфріїв, голова фракції, вважає, що сьогоднішня система влади в Івано-Франківську потребує модернізації.

«Найважливіший пріоритет зараз - це модернізація системи укладання контрактів з комунальними підприємствами. Відтепер кожен керівник має подати план розвитку галузі і її перспективи. Також необхідна реорганізація управлінь житлового господарства. Для цього ми вже ліквідували відділ транспорту і зв’язку», - заявив пан Онуфріїв.

Найбільше кричущих фактів зловживань представники ВО «Свободи» побачили саме в управлінні архітектури та містобудування. Щоб унеможливити такі зловживання, довелось ліквідували це управління, бо іншого способу відсторонити головного архітектора міста Ігоря Гаркота не було. Це управління представники депутати-свободівці пообіцяли реформувати докорінно. Представники ВО «Свобода» у міській раді мають на меті встановити контроль за комунальними підприємствами міста.

«Ми запровадили звіти керівників структурних підрозділів і виконавчих служб. До 1 липня ми очікували перелік документів від комунальних підприємств про плани, перспективи і пропозиції економії коштів. Проте, звітів ми не отримали. Тож вирішили що керівників комунальних підприємств треба кликати до людей. Іншого шляху аніж прямий вплив мешканців на чиновників немає», - зазначив Роман Онуфріїв.

Автор: Вікторія БІЛА