друкувати


М.Вишиванюк: За хліб я кожного керівника спитаю персонально

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-19 02:00:49

18 липня на нараді з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення, яку провів голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, йшлося про своєчасне й якісне проведення жнив, формування запасів продовольчого зерна нового врожаю, недопущення в області зростання ціни на хліб тощо.

Як доповідав з цих питань заступник голови облдержадміністрації Василь Брус, для потреб Івано-Франківської області слід заготувати 51 тис тонн зерна; хліб печуть 190 хлібопекарських підприємств.

Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк проінспектував голів РДА та міських голів на предмет того, скільки саме пекарень працює на підпорядкованих їм територіях і чи знають вони, скільки зерна (борошна) врожаю 2011 року потрібно їм заготувати «для безперебійного постачання недорогим хлібом».

«Якщо в якомусь з районів чи міст будуть перебої з хлібом, буде ганьба», - запевнив Михайло Вишиванюк, і пообіцяв вжити найрішучих кадрових заходів до їх керівників.

«За хліб я кожного з вас спитаю персонально», - наголосив голова ОДА, закликаючи голів РДА, міських голів міст обласного значення не зволікати із формуванням запасів продовольчого зерна.

Довідково: Наступна «хлібна нарада» з головами РДА та міськими головами міст обласного значення відбудеться в ОДА 8 серпня о 12.00

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА