друкувати


Операція "Берег" пройшла в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-15 03:15:36

Операція "Берег" пройшла в Івано-Франківську. Її мета — забезпечення безпеки громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку, попередження та припинення правопорушень, виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів, під час літнього відпочинкового сезону.

У полі зору правоохоронців були передусім міське озеро, парк Шевченка, центральна частина міста, Бистриця-Солотвинська та Надвірнянська, озеро в мікрорайоні "Пасічна", комп’ютерні клуби, розважальні заклади. Окремі групи відпрацьовували приміські лісопаркові зони, місця масового відпочинку людей з метою вилучення з цих місць осіб, схильних до вчинення злочинів.

За результатами операції "Берег" затримано 36 адміністративних правопорушників, 5 осіб за підозрою у вчиненні злочинів. Також було порушено 2 кримінальні справи.

З метою проведення профілактичних заходів, спрямованих на зміцнення правопорядку та безпеки громадян, зокрема дітей, у місцях масового відпочинку та оздоровлення під час літнього сезону планується провести третій етап операції "Берег", який триватиме до кінця серпня.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК